dimarts, 15 d’octubre del 2019


A L’ERA DESCOBRIM EL MÓN 
MITJANÇANT ELS AMBIENTS

Una vegada passat el període d’adaptació, a l’Era tornem a obrir les portes dels espais per a que els infants d’1 i 2 anys puguin explorar i buscar allò que més els emocioni. Durant el matí es proposen 5 ambients (Descoberta, Psicomotriu, Creatiu, Sensorial i la Plaça) que estan oberts de manera simultània i on els infants hi poden anar segons l’activitat que a cadascú li vingui de gust fer en aquell moment.  El jardí s’obre a partir de les 11h i un dia a la setmana també hi ha propostes a l’espai de Llum.

La major part de la jornada es barregen tots els infants de l’escola i aquests s’agrupen per interessos i necessitats i juguen tots junts. Els ambients d’aprenentatge respecten la individualitat de cada infant, els seus interessos i necessitats segons el seu nivell evolutiu. Cada individu aprèn al seu ritme.

La tasca de les educadores és la d’observar i intervenir només quan sigui necessari. No es tracta de dirigir el joc sinó d’acompanyar els infants en aquest descobriment del món que els envolta.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada